Tiberias

PE_tiberias_liggend_KH_ZonderAchtergrond
Ik zal vissers van mensen van jullie maken

PASTOOR PHILIPPE VAN DEN DRIESSCHE
0477 87 03 24
philippe.vdd@skynet.be

SECRETARIAAT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

Nieuwe coronamaatregelen vanaf 29 oktober 2020

Nog slechts met 40 naar de eredienst

Voor de eredienst (vieringen, uitvaarten, huwelijken en doopvieringen) mogen er nog maximum 40 personen toegelaten worden. Deze beperking is zeker niet aangenaam, maar we zijn ervan overtuigd gezien de huidige situatie dat dit een noodzakelijke beslissing is. Deze maatregel is in voege sinds vandaag, donderdag 29 oktober. Hierbij dienen ook de afstandsregels gerespecteerd te worden. Concreet betekent dit voor onze kerken dat we, met uitzondering van de Sint-Vincentiuskerk in Ramskapelle waar slechts 35 aanwezigen mogen zijn, in al onze andere kerken met 40 aanwezigen mogen zijn.

Al sinds eind juni mogen we rekenen op een ploeg stewards. Ze leveren prachtig werk om onze vieringen coronaproof te laten verlopen. Dit zullen ze blijven doen. Wel zullen ze er vanaf nu ook op toe zien dat het maximum toegelaten aantal van 40 personen strikt gerespecteerd wordt. Als er al 40 personen in de kerk zijn, dan zullen ze niemand meer kunnen toelaten. Ook dat is uiterst onaangenaam. Toch durven we te rekenen op eenieders begrip, waarvoor dank.

In deze tijden van corona wordt een viering in de week als evenwaardig beschouwd en kunnen we op deze manier alsnog verbonden zijn met elkaar en met Jezus. Voor het uurrooster van alle vieringen van onze pastorale eenheid klik op de knop Vieringen Knokke-Heist.
Het is ook mogelijk om de vieringen op radio en TV te volgen. Gebruik hiervoor onze tips via de knop Radio en TV Vieringen. 

Scroll naar boven