Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Missiekring Knokke-Heist heeft u nodig!

INZAMELING VOOR KUNSTVEILING

Pastorale Eenheid TIBERIAS

Kunstveiling

Op zaterdag 23 juni houdt de Missiekring Knokke-Heist een veiling van kunstwerken, decoratieve voorwerpen, verzamelobjecten,…

Deze veiling gaat door in het Margaretacentrum vanaf 14 u. In de voormiddag is er van 10 tot 12 u. een kijkmoment. De opbrengst is integraal voor de 3 Knokke-Heistse Missionarissen: Johan Allary, Johan Leuridan en Bernard Van Quathem.

Inzameling

Wij hebben al enkele waardevolle schilderijen, pentekeningen, authentieke Afrikaanse beelden, kunstboeken… maar zouden graag nog wat meer kunnen aanbieden.

Wie nog iets wil schenken aan de Missiekring kan dit brengen naar Johan Peeters, Meerlaan 16 te 8300 Knokke-Heist of laten ophalen: 0486/16 56 82 of johan.peeters7@telenet.be. Het is dus het uitgelezen moment om voorwerpen waar je afstand wil van doen, nog een zinvolle toekomst te geven voor het goede doel. De kleinere voorwerpen en wat niet verkocht is, worden tombolaprijzen tijdens ons Missiefeest in oktober.

De veiling is zonder bijkomende kosten en gratis toegankelijk.

Het werk van onze missionarissen

Johan Allary is aan de slag in Congo in het bezinningscentrum Manresa in Kimwenza bij Kinshasha. Johan Leuridan werkt dan al weer 49 jaar in Lima aan de Universiteit San Martin de Porres. Hij heeft er een pastorale groep en met zijn studenten haalde hij vorig jaar twee vrachtwagens kleren bijeen om die naar mensen te brengen die op grote hoogte en in erbarmelijke omstandigheden leven. Bernard Van Quathem tot slot is in Panama verantwoordelijk voor het Centro para el Trabajo. Dit is een reeks werkplaatsen waar schoolverlaters en oudere werknemers een beroep kunnen leren om zich in het leven te kunnen behelpen.

Scroll naar boven