Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Kalenderverkoop

Actie ten voordele van Bond Zonder Naam

Positief voor mens en samenleving

Met de verkoop van een product van Bond zonder Naam kan je mensen kansen geven, inspireren of laten groeien. Een product van Bond zonder Naam koop je nooit enkel voor jezelf of iemand die je blij wil maken. Je steunt er ook de werking van Bond zonder Naam mee. Samenleven is voor Bond zonder Naam zorgen dat iedereen erbij hoort, ook mensen met minder kansen. De opbrengst gaat naar onze initiatieven die kwetsbare groepen in Vlaanderen een duwtje in de rug geven. Een gezin dat het moeilijk heeft, een nieuwkomer, een eenzame of iemand die na gevangenschap opnieuw in onze samenleving moet integreren.

Dat Bond zonder Naam meer in petto heeft voor deze samenleving dan enkel spreuken, had je al door. Al meer dan 50 jaar bestrijdt Bond zonder Naam de verzuring in onze samenleving. Niet alleen met de spreuken. Ook met de kracht van haar sociale projecten en de maatschappelijke relevantie van haar campagnes over eenzaamheid, gevangenen, stilte, …. genereert Bond zonder Naam beweging. Vanaf nu zijn de kalenders terug te koop.

 

  • De gewone wandkalender 12 €
  • De Scheurkalender waarmee je elke dag kan beginnen met een positieve noot dit voor 14 €
  • De staankalender om telkens de dag te beginnen met goede moed 16 € kan overal geplaatst worden in de keuken, op de vensterbank of op je bureau;  zeer handig met een mooie foto als achtergrond en dit voor alle kalenders.

Het is de moeite waard om er een te bemachtigen en ook leuk als geschenk. De kalenders zijn te verkrijgen door middel van bestelling bij:

 

  • Anne-Mie Kerckhof 050 60 22 27 of 0472 29 27 81
  • Jozef Stubbe en Hedwighe Lietaer 050 60 79 52

Naast de kalenders zijn er nog meer geschenkartikelen te koop. Bekijk hieronder het aanbod.

Scroll naar boven