Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Hernieuwing abonnementen K&L

Blijf verbonden

Vergeet uw abonnement niet te hernieuwen

Hoe belangrijk is verbondenheid in ons leven? Hoe erg speelt de coronapandemie in op onze gemeenschap? Hoe blijven we op de hoogte van wat er reilt en zeilt in onze kerkplekken? We herontdekken ongetwijfeld het belang van de band die we met elkaar hebben. We beseffen, dat het lokale leven o zo belangrijk is. Via ons parochieblad Kerk & Leven werken we met z’n allen week na week aan meer verbondenheid. Binnenkort komt de vraag om uw abonnement op ons ‘parochieblad’ te hernieuwen. Ook ontvangen we nieuwe abonnees met open armen. Wie nieuw intekent, kan nog voor dit jaar een aantal gratis nummers ontvangen. De prijs voor een abonnement 2021 bedraagt 45 euro of 55 euro voor een steunabonnement voor 48 nummers. Het is en blijft goedkoop.

Verbondenheid met God en met elkaar

In Kerk & leven is er meer dan enkel 4 lokale pagina’s. Ook de vele andere bladzijden brengen leuk, interessant en leesbaar nieuws. Ze brengen verbondenheid en veiligheid, geïnformeerdheid en zingeving, een band tussen mens en God. Verder ontstaat net zo goed een band tussen mensen onderling, binnen en buiten de eigen parochie. “Daarom brengen we wekelijks – zowel lokaal als diocesaan en nationaal – verhalen over samenwerking, solidariteit en naastenliefde”, zegt hoofdredacteur Luc Vanmaercke. “Verbondenheid is een vast ingrediënt in ons blad, dat weet u. We reiken onze lezers instrumenten en ideeën aan om verbonden met elkaar door het leven te gaan. “Blijf verbonden” is dus niet toevallig onze jaarleuze. Het is een warme oproep aan iedereen om – vooral nu onze vrijheid beperkt is – elkaar niet los te laten.”

Wekelijks bezoek van vrienden

Kerk &  leven valt wekelijks bij vele duizenden mensen in de bus. Zo blijven zij zich verbonden voelen met hun kerkgemeenschap en met het lokale weefsel. Door het ‘parochieblad’ komen als het ware vrienden, buren en andere parochianen bij alle lezers op bezoek. Via Kerk & leven willen we de verbondenheid in onze gemeenschappen en in onze kerkplekken verhogen en versterken. “Elke week willen bij hen op bezoek gaan, om hen te vertellen over de vele mooie dingen die mensen ongedwongen voor elkaar doen”, gaat Luc Vanmaercke verder. “Samen maken we werk van meer verbondenheid.”

Steunabonnementen

We willen naast de gewone abonnementen ook ‘steunabonnementen’ onder de aandacht brengen. Wie dat wenst kan voor 55 euro of naar eigen goeddunken en vermogen een bijkomende steun storten.

Uw vereniging in de kijker

Het parochieblad biedt ruimte aan alle lokale verenigingen om hun activiteiten bekend te maken of een verslag ervan te publiceren. Hoe meer verenigingen ervan gebruik maken, des te leuker het lezen wordt. Stuur zeker en vast ook foto’s door, zodat onze lezers mee getrokken worden in uw werking en misschien wel interesse krijgen om een actief lid te worden. Men zegge het voort.

Hoe betalen?

U ontvangt als abonnee een overschrijving in uw bus voor de hernieuwing van uw abonnement. Het abonnementsgeld kan betaald worden door overschrijving van 45 Euro (of 55 Euro steunabonnement) op volgend rekeningnummer BE59 0359 9649 9649 8926
Bij de mededeling van uw overschrijving vermeld u “abonnement K & L 2021 + uw abonneenummer”. of “abonnement K & L 2021 Nieuw + Naam en adres”.

Scroll naar boven