Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Ziekenbedevaart naar Banneux

Gratis infonamiddag op maandag 27 mei 2019

Van zaterdag 17 augustus tot en met woensdagmiddag 21 augustus is er opnieuw de jaarlijkse Ziekenbedevaart Brugge-Banneux. (Een organisatie van het bisdom Brugge). Daarom deze uitnodiging nu reeds aan uw aller adres!!

Op maandag 27 was er een infomiddag. Kon u er niet bij zijn, maar hebt u wel interesse om deel te nemen aan deze bedevaart, als zieken-bedevaarder, hotel-bedevaarder of vrijwillige bedevaarder dan kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke in onze pastorale eenheid, namelijk Anne-Mie Kerckhof:

tel. 050 60 22 27
GSM 0472 29 27 81
annemiekerckhofcauwels@gmail.com

U wordt daarmee van harte uitgenodigd op de kennismakingsnamiddag van deze prachtige begeleide bedevaart naar ‘Maria, Maagd der Armen’ in Banneux. Met méér dan honderd vrijwilligers staan we telkens weer klaar om het onze bedevaarders naar de zin te maken.

Op deze gratis namiddag wordt de film vertoond rond de verschijningen en het heiligdom, krijg je een volledige uitleg over het verblijf en de bedevaart in Banneux,en een fotoreportage van de bedevaart van vorig jaar. Eventueel komt daar nog een getuigenis door een paar bedevaarders bovenop.

Deze kennismakingsnamiddag is bedoeld voor:

  • zieken-bedevaarders,
  • hotel-bedevaarders,
  • vrijwillige medewerkers.

Bezoek ook de website:

  • www.brugge-banneux.be
Scroll naar boven