Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Vredeswake 2023

Zondag 17 september
op het plein voor de Sint-Niklaaskerk te Westkapelle

Van 16 tot en met 24 september 2023 is er weer een nieuwe Vlaamse Vredesweek. Ook dit jaar zullen er honderden activiteiten gehouden worden met vrede als doel.
De Pastorale Eenheid Tiberas Knokke-Heist nodigt iedereen uit om een cirkel van vrede te maken op zondag 17 september om 19 uur op het plein voor de St.-Niklaaskerk in Westkapelle. Daarna volgt een zinvolle wake met muzikale omlijsting door Inge Zutterman (zang) en Adriaan Debbaut (piano).
We leven in een bijzondere tijd die elk jaar merkwaardiger lijkt te worden. Veel mensen vragen zich af hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren. Vooral wat we hier op Aarde de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Waarom is er in onze wereld zoveel ellende? En hoe loopt het allemaal af?
Er is nood aan meer moed en menselijkheid en geweldloos verzet tegen een sociaal systeem dat zo ver van de liefde afstaat dat het de natuur gewetenloos vernietigt en geweld en oorlogen als norm hanteert.
Als een mens op liefde is afgestemd, zal hij zichzelf of andere levende wezens nooit schaden, want liefde steunt en beschermt het leven altijd.”

 

Iedereen welkom!

Deze keer gaat de vredeswake niet door in het zoutekerkje, maar in Westkapelle

Scroll naar boven