Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Vredeswake

Cirkels van vrede

Tussentitel bewerken of verwijderen

Op zondag 25 september 2022 organiseert de pastorale eenheid Tiberias Knokke-Heist om 18 u. in de stemmige Dominicanenkerk aan de Sparrendreef in Knokke-Heist een sfeervolle en ingetogen vredeswake. De plaatselijke groep koos dit jaar voor het thema ‘Cirkels van vrede’ die verwijzen naar vrede in eigen land, stad, buurt, huis en in het hart.

 

Aan de frisse en heel eigentijdse vredesviering nemen jaarlijks ook veel jongeren deel en participeren ze ook actief aan het gebeuren: het aanbrengen van de vredesvlag en vuur, sfeervolle en toegankelijke teksten rond vrede, een doe-moment waarbij jong en minder jong een voorbede op een papieren duif neerpennen, vredesliederen en als afsluiter een solidaire vredesdrink met een eerlijk drankje uit de Oxfam Wereldwinkel.

 

De vredeswake wordt elk jaar als een bijzonder intens en goed bijgewoond initiatief ervaren. Neem deel en geef de vrede door. Een vrede die vandaag meer dan nodig is. De werkgroep binnen de pastorale eenheid Tiberias heet iedereen nu al van harte welkom! Noteer zeker de datum en maak tijd en verspreid vrede! (D.S.)

Scroll naar boven