Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Missiekring afdeling Duinbergen dankt!

Ondertitel bewerken of verwijderen

Tussentitel bewerken of verwijderen

De Corona tijden lenen zich uitstekend voor een hobby: naaien, breien, haken, of een andere creatieve bezigheid. Maar ook zonder het Covid virus wordt er in Duinbergen veel creativiteit aan de dag gelegd en dit sinds heel veel jaren en voor het goede doel.

Heel veel lieve dames uit Duinbergen haken en breien voor de Missiekring van Duinbergen. Met kleurrijke wol worden mooie sjaals, dekentjes en truitjes vervaardigd. Deze worden gebruikt om de pasgeboren baby’s in te wikkelen, of ook als draagdoek, als de inlandse vrouwen op het land werken. Ook verbanden voor patiënten met melaatsheid worden vervaardigd.

Tijd om iedereen eens te bedanken voor het vele mooie brei- en haakwerk en dit sinds lange jaren!
De naarstige breisters zijn: Micheline Vandecapelle, Marie Debree, Simonne Bienstman, Hilde Engels, Mevr. Bogaert, Yolande Vancrombrugge, Mevr. Tousseyn en Cecile Dewilde.
Zij werken allen met een warm hart voor dit goede doel. Ook Jozef Couwyzer wordt bedankt voor het vele logistieke werk.

Hebben jullie nog restjes wol liggen die niet meer gebruikt woeden? Deze zullen met veel dank aanvaard worden bij Cecile Dewilde, Vardenaarspolder 1, Duinbergen!

In naam van de Missiekring afdeling Duinbergen, maar vooral vanwege de hulpbehoevende vrouwen wereldwijd: hartelijk dank evenals de milde schenkers van wol, de financiële steun van Pastoor Willy Snauwaert.

Cecile Dewilde, Duinbergen

Juli 2020

Scroll naar boven