Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Menselijkheid is als vuurwerk

Alleen zichtbaar voor wie openhartig kijkt

Zonder menselijkheid zijn mensen vergankelijke zotjes, doch met meer menselijkheid dansen wij met de sterren. Vuurwerk…..een explosie van veelkleurige lichtspetters die overvloedig mijn energie recht doen aan alle waarden van menselijkheid. Het menselijke vuurwerk zijn gloeiende lichtsprankels met geluidsuitbarstingen, adembenemend mooi, maar alleen zichtbaar voor wie echt openhartig kijkt. Iedere vuurpijl overstijgt, deelt en verenigt onze menselijke waarden, als een gefluister van licht aan de hemel die de donkerte rondom je verjaagt. Vuurwerk sleept je mee met lange lichtslierten van medelijden, moed, liefde en hoop. Vuurwerk verandert alles van donker naar licht zoals wij deelnemers aan menselijkheid, veroorzaakt het sprankels van vreugde in ons oneindig menselijk schouwspel.

Bedenkingen van TIBERIAS bij het internationaal vuurwerkfestival 17-25 augustus 2018 gelezen bij Helen Battersby (GB) uit het boek der waarden.

Dansen met de sterren

Lichtspel

De pastorale eenheid Tiberias van Knokke-Heist, wenst aan ieder van u allen een prachtig lichtspel die je innerlijk raken.

Scroll naar boven