Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Koffie en wijn voor Broederlijk Delen

Koop een pakketje en doe zo een kleine bijdrage aan de herverdeling

Artikel Broederlijk delen 2023 B_1

Met 25 %  kunnen we het 100 % anders doen

Broederlijk Delen wil het systeem veranderen. Een groots plan dat begint met delen en herverdelen. Met 25% kunnen we het 100% anders doen. Ons economisch systeem is belastend voor mens en planeet. Dat is geen mening, maar een feit. De vraag is alleen: hoe ga je daarmee om?  Wij willen werk maken van een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Door samen te werken, overal ter wereld, is dat perfect mogelijk. Want wist je dat als 25% van de mensen ervoor kiest om te delen en herverdelen, dat genoeg is om het 100% anders te doen? Zet mee de verandering in gang. Doe mee met de 25%-revolutie!

Broederlijk Delen gaat voor welvaart voor iedereen

Zoals vorig jaar wil de Pastorale Eenheid Tiberias, in samenwerking met Oxfam Wereldwinkels opnieuw een waardig alternatief aanbieden naast de geplande solidariteitsmaaltijden.           Schenk jouw bijdrage voor Broederlijk Delen door aankoop van een apéro-pakket of een koffiepakket tegen 25 euro.

De pakketjes zijn samengesteld uit Fairtrade producten, bio- en ambachtelijke producten en worden kosteloos bij u thuis bezorgd door iemand van onze medewerkers. Van elk aangekocht pakketje gaat er 5 euro naar Broederlijk delen. Betalen doe je  bij bestelling of bij levering. Laat het gewoon weten aan

  • Annemie Kerckhof: 0472 29 27 81
  • Nicole Goffin: 0484 15 98 35

Dan spreken we plaats en datum van levering af.

Hartelijk dank!!

Scroll naar boven