Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Indiaproject ‘Robert en Maxim Willems’

Confituurverkoop

Beste vrienden en sympathisanten

Sinds enkele jaren steunt Knokke-Heist de St Maryschool in Zuid-India, een school met ongeveer 1600 kinderen van 3 tot 18 jaar.

In 2015 bouwden we een nieuw sanitair gedeelte voor de jongens. Drie jaar later kwamen er drie nieuwe klaslokalen bij. Dit jaar is het de bedoeling nogmaals drie lokalen bij te bouwen. Sommige klassen zijn overbevolkt. Vele leerlingen zitten op de grond bij gebrek aan elementair schoolmeubilair. Er is een groot tekort aan didactisch materiaal zoals borden, krijt en bordenwissers. De handboeken zijn hopeloos gedateerd.

Ondanks die grote noden zijn de jongeren erg leergierig en zijn hun leerkrachten zeer gedreven. Daarom wil Knokke-Heist deze school blijven steunen om deze jongeren een betere toekomst te geven.

Zoals vorige jaren verkopen we o.a. opnieuw huisgemaakte producten en dit op volgende data: op 2 en 3 november na de misvieringen in alle kerken van Tiberias én op 4 november in het Cultuurcentrum Scharpoord vanaf 14 uur.

  • Een 10-tal soorten confituur
  • Limoncello (bio)
  • advocaat
  • champagne van het merk Bauser ‘Cuvée Brut Première’ (denk aan de eindejaarsfeesten!)

Een gift kan ook op: Opération Secours BE33 0000 2913 3746 (met vermelding van ‘Robert en Maxim Willems, school Zuid-India). Een fiscaal attest is mogelijk vanaf 40 euro

Scroll naar boven