Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Het werkjaar loopt op zijn einde

Pastoor Philippe dankt zijn medewerkers

Bij het einde van het werkjaar houdt Priester Philippe eraan zijn vele medewerkers te bedanken met een gezellig samenzijn. De meeste medewerkers komen bij het einde van het werkjaar aan de beurt, anderen werden al eerder bedankt, nog anderen komen nog aan de beurt op een ander moment. Tussen al die dankfeestjes door wordt er verder gewerkt.

De pastorale ploeg kwam al samen om de planning van het volgend werkjaar te regelen, zodat de plaatselijke activiteiten kunnen ingecalculeerd worden in de planning van het Tiberiastheam dat begin juli samenkomt voor haar planning van het komende werkjaar.

Priester Philippe ging eerst op de foto samen met het koor Laudate voor zij van het tractaat mochten genieten.

Woordje van koorlid Maria

De jaarvergadering van het parochiekoor”Laudate” ging door op 28 mei. Pastoor Philippe trakteert ons eenmaal per jaar. Ook en na elk optreden in de zondagse eucharistieviering, mogen we een glaasje drinken in het ‘onthaal’ op de pastorie, waarvoor onze hartelijke dank!

Die maandag werden we verwacht in het lokaal “Stella Maris” voor een heerlijk aperitief. De bijeenkomst werd geopend door pastoor Philippe met een zingend gebed “Laudate Domini”. Dit was het enig stil moment van de avond. Daarna konden we genieten van een mooi gedekte tafel. De belegde broodjes smaakten ons en het dessert ging gretig naar binnen. Met de verhaaltjes van de koorleden werd hartelijk gelachen. Onze parochiefotograaf, priester Arnold, legde alles vast. Hij wil “Laudate”ook in beeld brengen tijdens de doorlopende projectie op de viering van ons patroonfeest St.-Antonius abt, zondag 20 januari. Zorg dat u er bij bent!

Pastoor Philippe en onze koorleider Erwin waren tevreden en blij om ons nog menig keer terug te zien. De koorzang brengt ons samen en maakt ons gelukkig, de jaarvergadering doet nog veel meer! (M.Br.)

Ook de losse medewerkers hadden geluk met het weer en konden buiten aperitieven
Tussen alle dankfeestjes door wordt er ook nog gewerkt. Hier is de pastorale ploeg bezig met de planning voor volgend werkjaar
De mensen van de voorbereiding voor eerste communie en vormsel werden ook bedankt voor hun inzet.

Voor iedereen een fijne vakantie. Daarna gaan we terug aan de slag met nieuwe inspiratie en nieuwe krachten.

Op 9 juli komen de dichtste medewerkers aan beurt en dan volgt hier nog een foto

De fotogalerij hieronder wordt dan ook aangevuld.

Scroll naar boven