Tiberias

De netten zijn uitgegooid

Op zondag 8 oktober  was het zover, de pastorale eenheid Tiberias is officieel op de kaart gezet. Samen met de gemeenschappen van onder onze kerktorens mochten we dit vieren op zondag 8 oktober. Bisschop Lode Aerts ging ons voor in deze aanstellingsviering en stelde het team aan.

Sinds geruime tijd zijn we als stuurploeg in overleg en gesteund door andere lokale medewerkers, op weg naar een samen gedragen basis om verdere samenwerking van de zes lokale gemeenschappen mogelijk te maken. Het was een hele tocht met vallen en opstaan, maar altijd met het einddoel voor ogen: de pastoraal te Knokke-Heist verzekeren voor de toekomst. Als één team met leden uit de verschillende plaatselijke gemeenschappen willen wij ons daartoe engageren. Ons team bestaat uit:

– Linda Naessens
– Annemie Kerckhof
– Monique Haesebroeck
– Nicole Goffin
– Christine De Meulder
– Ann Staelens
– Willy Snauwaert
– Philippe van den Driessche

 

Vanaf nu nemen wij vanuit hun geloof en in de kracht van de Geest de verantwoordelijkheid op in dienst van onze pastorale eenheid, onze nieuwe parochie. Wij willen dit doen in een goede samenwerking met allen, werkzaam in onze pastorale eenheid.

De netten zijn uitgegooid en we hopen op een goede vangst.

 

 

Wilfried Dyserinck was fotograaf van dienst

Bekijk meer foto’s van de aanstellingsviering.

Scroll naar boven