Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Coronamaatregelen

Tot nader order alle vieringen en andere groepsactiviteiten afgelast

Met veel spijt en toch ook wel begripvol hebben we al onze activiteiten moeten opschorten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het is ons verboden om tot en met 3 april erediensten of andere activiteiten te organiseren. Er wordt uitzondering gemaakt voor uitvaarten, enkel in strikte intimiteit. Al onze overige groepsactiviteiten zijn ook afgeschaft, waaronder de bedevaart naar Oostakker, alle solidariteitsacties voor Broederlijk Delen (ook deze na 3 april wegens organisatorische reden en de onzekere toekomst), de kruiswegbezinningen, het onthaal,…. De kerken zijn verder wel toegankelijk voor persoonlijk gebed, maar dat kan ook thuis. Wees voorzichtig en wees solidair met elkaar.

Het betekent concreet dat alle publieke diensten, weekdag­mis­sen, week­end­die­sten, en andere groepsactiviteiten tot nader order niet kunnen doorgaan. We rekenen op uw begrip en hopen dat alle gelovigen thuis de zondagsmis volgen op TV of radio of internet. dat laatste kan ook achteraf in herhaling.

Het team van de Pastorale Eenheid Tiberias en de priesters houden u op de hoogte via Kerk en Leven, de website, de nieuwsbrief en ad valvas aan de kerken.

We roepen samen met de bisschoppen iedereen op deze periode van de vasten te beleven als een tijd van gebed, bekering, broederlijk delen en van grotere aandacht voor de medemens. De schriftlezingen blijven ons individueel of in het gezin inspireren op weg naar Pasen. Kerknet, Cathobel, KTO en Kerk & Leven, de vieringen op radio en tv of internet kunnen daarbij helpen. Uitzonderlijke omstandigheden vragen nu eenmaal om aangepaste maatregelen. We danken al diegenen die alles op alles zetten om de verspreiding van het virus Covid19 tegen te gaan en ook hen die de zieken met de grootste zorg omringen. We danken u voor het begrip en hopen dat u evenzo wil meewerken!

De zondagsmis volgen kan o.a. op zondag om 10 uur (en daanra herbekijken) via Vieren met de bisschop.  Via ditzelfde kanaal kan je ook iedere avond om 17 uur terecht voor een zinvolle invulling van de veertigdagentijd. Een aanrader!

Het team van de Pastorale Éénheid Tiberias en de priesters

Scroll naar boven