Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Chocoladeverkoop

Een steuntje voor MS patiënten

Multiple Sclerose is een ongeneeslijke, chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. De ziekte is invaliderend en onvoorspelbaar. De diagnose van MS valt het meest bij jonge mensen tussen de 20 en de 40, die aan het begin van hun gezinsleven en van hun loopbaan staan. De ziekte heeft dus een grote impact op het dagelijks leven en de toekomstplannen van personen met MS en hun omgeving. De grootste troef van MS-Liga Vlaanderen vzw is de sociale dienst de in alle discretie, heel hard werkt aan het welzijn van mensen met MS en hun familie. Talrijke MS vrijwilligers steunen en helpen de maatschappelijke werkers door activiteiten, bezoeken, uitstappen, vervoer… te organiseren.

De jaarlijkse MS-verkoop van chocolade en koekjes helpt het welzijn en de levenskwaliteit van personen met MS te  maximaliseren. “Vele kleine beetjes maken een groot” zegt het spreekwoord. Laat ons dit samendoen!

In onze PE Tiberias gebeurt deze actie tijdens het weekend van 7 en 8 september! Met dank voor jullie spontane medewerking.

Iedere afbeelding kan een onderschrift hebben. Misschien werk jij liever met een fotoverhaal? Gooi dan de tekstblokken weg.
Scroll naar boven