Tiberias

Boekententoonstelling DF Westkapelle

Davidsfonds Westkapelle in Duinbergen

Traditioneel schiet het werkjaar van Davidsfonds Westkapelle uit de startblokken met een eucharistieviering en dit sinds enkele jaren in de kerk H. Familie te Duinbergen. Davidsfonds Westkapelle is uitgeweken naar Duinbergen wegens de brand in de Sint-Niklaaskerk te Westkapelle op 26 maart 2013. Pastoor Willy en de parochiegemeenschap van Duinbergen zijn zo vriendelijk deze openingsviering te helpen organiseren, samen met de kerst samenzang “U zijt Wellekome” op 2de Kerstdag 26 december om 16 uur.

Boekententoonstelling

Op zondag 22 oktober kan iedereen in de kerk H. Familie te Duinbergen het boekenaanbod voor het lidmaatschap van het Davidsfonds komen bekijken vanaf 9.30 uur. Dan kan ook het lidmaatschap hernieuwd worden of kun je lid worden van Davidsfonds Westkapelle, als je je aangesproken voelt door de activiteiten en het socioculturele werk van het Davidsfonds.

Openingseucharistieviering

De openingseucharistieviering om 11.00 uur wordt opgeluisterd door Valentine Pintelon met Adriaan Debbaut aan het orgel. Zij brengen ons enkele sfeervolle vocale intermezzi. Na de H Mis wordt een drankje aangeboden om het nieuwe werkjaar feestelijk en in stijl aan te vatten, en ook wel om met elkaar kennis te maken en gezellig wat te kunnen praten.

Welkom

Iedereen is van harte welkom op deze openingseucharistieviering en de boekententoonstelling.

Scroll naar boven