Tiberias

Aswoensdag Anders

Samen solidair met het Zuiden.

Een gezamenlijke inzet van de veertigdagentijd

Het is ondertussen een goede gewoonte geworden om met zijn allen vanuit de verschillende gemeenschappen samen de veertigdagentijd op een andere wijze in te zetten.

Vorig jaar bekeken we nog samen de film ‘Les hommes en des Deuz’ die een mooie inspiratiebron werd voor wat de veertigdagentijd kan zijn. Dit jaar komt Dominiek Segaert ons spreken over rituelen en waarom we niet zonder rituelen kunnen. Het belooft opnieuw een mooi inspiratiemoment te worden.

Daarnaast krijgen we een woordje uitleg over de nieuwe campagne van Broederlijk Delen. Verder is er een moment van bezinning voorzien en om 12 uur sluiten we af met een sober maal. We zetten ons in voor het zuiden en vragen een vrije bijdrage voor de campagne van Broederelijk Delen.

 

Aswoensdag Anders

Geloof mag niet worden opgesloten binnen de muren van een kerkgebouw. Daarom organiseren we samen met Landelijke Gilde Westkapelle op Aswoensdag geen traditionele mis in de kerk, maar een bezinnende voormiddag met aansluitend een sobere maaltijd ten voordele van Broederlijk delen.

Huwelijksaanvraag

Scroll naar top