Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Het grootste hart van Knokke-Heist

De gemeenschap Heilig Hart vierde het Heilig Hart

Bloemenhart dat, naar jaarlijkse traditie ter gelegenheid van het Feest van het Heilig Hart, wordt neergelegd door de kinderen van de Heilig Hartschool.

Een welgeslaagd feest

8 juni was de feestdag van het Heilig Hart. In de gelijknamige gemeenschap te Knokke is dat gevierd op zondag 10 juni met een heel groot hart dat aangebracht werd door de kinderen van de Heilig-Hart school. Na het samen vieren rond de tafel van de Heer in de kerk Heilig Hart werd het feest verder gezet in de parochiezaal de Branding met een gezellig samenzijn en een barbequefestijn. Dank aan allen die meegeholpen hebben voor het welslagen van dit feest, waaronder de vele aanwezigen en helpende handen. Een feest dat voor herhaling vatbaar is.

Het kerkkoor van de Heilig Hartparochie bij het bloemenhart: v.l.n.r. Johan Van Belleghem, Philippe Vanhoorebeke, Nadine De Hennin, Christine De Meulder, Greta Nys, Elisabeth Hoste, dirigent Jean-Pierre Wellens, Walter Beirens.
Aanschuiven voorbij het BBQ-stel op de zonnige binnenkoer van de zaal “De Branding”.
Pastoor Willy Snauwaert werd door Jean-Pierre Wellens rijkelijk met pepersaus bediend.
De barbecue werd bijzonder gesmaakt door de talrijke aanwezigen.
Pastoor Willy drukte in zijn dankwoord zijn tevredenheid uit over het geslaagd feest en over de goede verstandhouding onder de parochiemedewerkers.
De parochieploeg die ervoor gezorgd heeft dat het feest zo succesvol was: v.l.n.r. Anne-Marie Decoster, Christiane Van Hal, Walter Beirens, Christine De Meulder en Pastoor Willy Snauwaert.
Scroll naar boven