Tiberias

Ik zal vissers van mensen van jullie maken

ALGEMEEN CONTACT
(weekdagen tussen 9.15 uur en 12 uur)
St.-Jozefsstraat 3
8301 Knokke-Heist
050 51 17 98
secretariaat@tiberias.be

PASTOOR
Pastoor Philippe van den Driessche
philippe.vdd@skynet.be
0477 87 03 24

Figuranten en reuzenduwers gezocht

Zeezegening op woensdag 15 augustus

Naar jaarlijkse gewoonte wordt de zee in Heist gezegend op 15 augustus. Voor dit evenement is de organisatie Ster der Zee dringend op zoek naar figuranten en reuzenduwers.

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, de dansgroep Vredeon uit Aalst en meer dan 40 figuranten verlenen hun medewerking aan de plechtige ceremonie aan het vissershuldenplein. Na afloop, omstreeks 12.10 uur vertrekt de harmonie met daarachter alle figuranten, priesters en genodigden terug in processie naar de startplaats.

Bekendste inwoners

De organisatoren zijn nog op zoek naar mannelijke figuranten voor de neerlegging van de boeien. Wie figureert maakt alles mee vanop de eerste rij. Kandidaten kunnen zich melden op 0478 50 28 27. Er worden  ook dringend reuzenduwers gezocht. De Reuzen Pier en Wanne moeten van de speelplaats van de school Zeeparel via de  Kursaalstraat naar de Zeedijk ter hoogte van het Vissershuldenplein worden geduwd en weer terug. Heb je zin om met de twee bekendste inwoners van Heist op pad te gaan? Meld je dan aan bij de dienst Erfgoed in het Museum Sincfala in de Pannenstraat of bel op 050 53 07 30.

Scroll naar boven