Tiberias

Benefit De Schakel

BBQ t.v.v. ‘Mercy Ships’ & ‘Kameroense Congregatie van Sisters of St. Therese of the Child Jesus’

Dankwoord

De VZW De Schakel organiseerde op zondag 31 juli een benefiet BBQ t.v.v. Mercy Ships en De Kameroense Congregatie van Sisters of St. Therese of the Child Jesus op zondag 31 juli. Beide projecten steunen de gezondheidszorg en educatieve projecten aan de allerarmsten. We blikken terug op een bijzonder mooie dag. De opkomst was talrijk en de sfeer was gezellig: de lekkere BBQ en vele zomer babbels deden eenieder deugd. De jongsten onder ons konden zich uitleven met diverse buiten spelen zoals puntenbak, kubb spel en mikado. De vele sfeerbeelden kunnen bekeken worden op de site van Kerk & Leven.

We wensen eenieder te bedanken om dit gebeuren mogelijk te maken: het vrijwilligersteam van De Schakel met bijzondere dank aan pastoor Willy en Marc Gaelens voor hun niet aflatende steun en medewerking. Door jullie aanwezigheid en de vele vrijwilligers konden we onze missies echte gestalte geven nl. mensen bewegen anderen te helpen niet alleen dichtbij maar ook veraf (met de gedachte dat ver misschien niet zo ver is). Als vrijwilligersteam van De Schakel blikken we dan ook terug op een vruchtrijke en bijzonder voldoening gevende periode. We hopen in de toekomst dit initiatief te mogen kunnen herhalen.

Jose Crombez (voor ‘De Kameroense Congregatie van Sisters of St. Therese of the Child Jesus’) en Lutgart Bonte (voor Mercy Ships)

PS.:

Er werd 945 euro overgeschreven op rekening van Mercy Ship en 945 euro op de  rekening op naam van Educate me – Cameroon.

Fotogallerij

Scroll naar boven